علائم بیماری زونا No Further a Mystery
علائم بیماری زونا No Further a Mystery
Blog Article
However, if these paranoid feelings take place constantly or begin to get in just how of your private home or operate everyday living, you should discuss with your physician or perhaps a mental wellbeing care supplier.
Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the greatest YouTube expertise and our latest options. Find out more
واکسیناسیون میتواند هم در برابر آبلهمرغان و هم در برابر زونا از فرد محافظت کند.
اختلال شخصیت پارانوئید نوعی اختلال شخصیت است که با علایمی مانند بی اعتمادی و سوء ظن شدید نسبت به دیگران بدون دلیل و مدرک کافی همراه است.
علائم بسته به جایی که در بدن ظاهر میشوند میتوانند ماهیت متفاوتی داشته باشند. برای مثال، اگر ویروس روی عصب چشم تأثیر بگذارد، به زونای چشمی مبتلا میشوید.
خانه آهنگ ها پلی لیست آلبوم ها موزیک ویدیوها نقدها
محل بثورات زونا میتواند متفاوت باشد. اگرچه این عارضه ممکن است تقریباً در هر نقطه از بدن ظاهر شود، اما بیشتر آنها روی نیم تنه بالای بدن و صورت (از جمله چشم، گوش، دهان و کمر) اثر میگذارند. این بثورات مشخصه به صورت نوار مانندی هستند که فقط در یک طرف بدن (راست یا چپ) تأثیر میگذارند و معمولاً از خط میانی کمر عبور نمیکنند.
واکسنهایی برای کمک به جلوگیری از زونا و درد طولانی مدت عصبی که بعضاً ایجاد میشود، موجود هستند. به هر روی، برای شناخت بیشتر این عارضه با رسا همراه باشید.
کسانی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر این عوارض هستند.
انتقال مستقیم زونا به فرد دیگری ممکن نیست. با این حال، فردی که هرگز آبلهمرغان نداشته است میتواند با تماس مستقیم با مایع موجود در تاول افرادی که در حال حاضر مبتلا به زونا هستند، به این ویروس مبتلا شود. اگر این اتفاق بیفتد، و فرد چه دارویی برای بیماری زونا خوب است در برابر زونا واکسینه نباشد، ابتدا به آبلهمرغان مبتلا میشود و نه زونا.
مایل نیستند به دیگران اعتماد کنند یا اطلاعات شخصی خود را فاش کنند، زیرا می ترسند از اطلاعاتشان علیه آنها استفاده شود.
دریافت واکسن واریسلا در طول دوران کودکی میتواند هم از آبلهمرغان و هم از زونا جلوگیری کند. برای کسانی که در دوران کودکی واکسن دریافت نکردهاند، واکسن در دسترس است.
انجام فعالیتهای آرامشبخشی د که استرس را کاهش میدهند و ذهن فرد را از درد دور میکند، مانند تماشای تلویزیون، خواندن کتاب، معاشرت با دیگران، گوش دادن به موسیقی، یا مشغول شدن به سرگرمیها
هنگامی که متخصص سلامت روان، مانند یک روانشناس یا روانپزشک، حدس می زند فرد به پارانویا مبتلا است، اغلب سؤالات کلی میپرسد که حالت دفاعی در فرد ایجاد نکند یا جوّ گفتگو را سنگین نکند. معمولا سؤالاتی می پرسد که روشن کننده موارد زیر است: